Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα της

ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

"Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ"

Το Σωματείο μας ιδρύθηκε το 1980 με την επωνυμία “Ενωση Επαγγελματιών Περιπτερούχων και Καπνοπωλών Νομαρχιακού Διαμερίσματος Πειραιώς” και μετονομάστηκε όπως παραπάνω το 1999. Η έδρα του είναι στον Πειραιά και τα γραφεία του βρίσκονται στην οδό Κολοκοτρώνη αρ. 72, 2ος όροφος, γραφείο 20. (Μέχρι το Σεπτέμβριο του 2016 τα γραφεία βρίσκονταν στην οδό Τσαμαδού, αριθμός 12, στον 1ο όροφο.)
Τηλ-φαξ: 2104133200
Ε-mail: enosiagiatrias@yahoo.gr

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους:
Πρόεδρος: Μανώλης Νικητάκης (τηλ 2104137736)
Αντιπρόεδρος: Σταύρος Μέρος
Γ.Γραμματέας: Γιάννης Σκούρτης
Ταμίας: Ευαγγελία Σαλπέα
Μέλη: Γεώργιος Φώτης, Αριστέα Μαραγκού, Βασίλης Δημητρίου

Σκοπός του Σωματείου

Είναι η οργάνωση και η προώθηση των νόμιμων συμφερόντων των μελών μας, καθώς και η παροχή προς αυτά κάθε δυνατής συμπαράστασης με τη μορφή υποστήριξης και παροχής πληροφοριών. Η υποστήριξη αφορά την εκπροσώπηση σε τοπικές και πανελλαδικής εμβέλειας Ομοσπονδίες ενώ παρεμβαίνουμε κατά περίπτωση στον εκάστοτε αρμόδιο φορέα του δημοσίου προς υπεράσπιση των συμφερόντων του κλάδου. Ειδικότερα, συμμετέχουμε σε νομοπαρασκευαστικές επιτροπές της Βουλής και υποβάλουμε ερωτήματα για διευκρινήσεις επί θεμάτων ενδιαφέροντος του επαγγέλματος σε αρμόδιους κρατικούς και άλλους φορείς. Τα αποτελέσματα των δράσεων γίνονται γνωστά στα μέλη μας είτε μέσω της γραμματείας μας είτε μέσω του περιοδικού, που εκδίδει το σωματείο μας, με τίτλο “ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ”. Επίσης, το σωματείο, συμβάλει στην προβολή του κλάδου με τη συμμετοχή του σε εκθέσεις αλλά και διοργανώνοντας πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκδρομές κ.α. Τέλος συμμετέχει ενεργά στη διοργάνωση σεμιναρίων του ΕΦΕΤ για την κατάρτιση των μελών του, καθώς και των υπαλλήλων τους πάνω στην τεχνολογία και διαχείριση τροφίμων με σκοπό την πιστοποίησή τους, σε επιταγή της Κοινοτικής και κατ’ επέκταση της εθνικής νομοθεσίας.

Καλούνται όλοι οι Περιπτερούχοι της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά να εγγραφούν στο Σωματείο μας για να δυναμώσει η φωνή και η επιρροή μας στη λήψη αποφάσεων που μας αφορούν.